čtvrtek 1. února 2018

Běžecká výzva 2018 - o co soutěžíme?

Milé ženy,

Vy které se účastníte v plném nasazení běžecké výzvy, byste nejspíš rády věděly o co vlastně soutěžíme a co můžeme (kromě dobrého pocitu ze sebe samých), na závěr získat...:)



S radostí Vám tedy blíže ukážu, co výherní balíček obsahuje :)

1. Kuchařka Zdravě a chutně k vysněné postavě - určitě jste o ní už slyšely a pokud to, co jste zaslechly, byla chvála, tak byla rozhodně oprávněná. Celé provedení je naprosto perfektní, spousta informací navíc ke 100 receptům, které uvnitř najdete.



2. Arašídové máslo s čokoládou, arašídové máslo kávové a kešu - kokosové... to vše samozřejmě od naší milované Silvie. Schválně jsem zapátrala, kdy jsem poprvé jejich másla ochutnala - bylo to v květnu 2017. Za toho třičtvrtě roku jsem nejen že nezměnila názor, že to jsou prostě NEJ másla, ale naopak se o tom s každou jejich další novinkou utvrzuji. Jedna sklenička lahodnější než druhá!



3. Známý Bodylab - tak copak to tady máme? Nový vanilkovo-čokoládový protein, který Vám evokuje chuť zmrzliny v létě hned po otevření, topping s příchutí slaný karamel - k tomu netřeba nic dodávat, že ne? Ať ho přidáte na cokoliv, pozvedne to Vaše oblíbené jídlo chuťově ještě o level výš a proteinové sušenky, kterých je v balení rovnou pět kousků. No neber to.

 


4. Oh My Spice - v příchuti Snickerdoodle, neboli skořice! Kdo ochutnal - ten ví, kdo ještě neměl tu čest, je čas to napravit. Chutná jako skořicový cukr a posypat tím taková dušená jablíčka, je prostě luxus. 



5. Barebells - když Vás honí mlsná, tak tyhle tyčinky nikdy nezklamou! Vítěz je obdrží ve všech příchutích - kokos, cookies, kešu i slané arašídy.



6. Veganz Protein Bar - veganské proteinovky, měkoučké, na jazyku se doslova rozplývají - arašídy, vanilka s čokoládou a kokos + mandle. Která bude ta Vaše nej?



7. No a protože tohle celé je BĚŽECKÁ VÝZVA - nesmí chybět něco pro běžce (v našem případě tedy spíš běžkyně :))  Nedatovaný zápisník, který je krásně dopodrobna provedený a můžete si do něj zapisovat své běžecké pokroky a úspěchy!


Takže jedeme dál bojovnice a nezapomeňte s námi své aktivity sdílet na instagramu!

Krásný den.

J.



Žádné komentáře:

Okomentovat