neděle 30. července 2017

Vyhlášení vítěze LETNÍ BĚŽECKÉ VÝZVY

Je neuvěřitelné, jak rychle to uteklo. 24.6.2017, kdy jsme poprvé společně vyběhli, jsem si říkala, jak je tahle chvíle - vyhlášení vítěze daleko. A ono to je už vážně tady!

Moc mě to s Vámi bavilo, věřím, že pro všechny zúčastněné (a možná i pro nezúčastněné) bylo velkou inspirací vidět ostatní, jak do toho den po dni jdou naplno. Běhali jste na dovolených, u moře, na horách, v zahraničí i v našem krásném kraji, běhali jste s partnery, s kočárkem, se svými psími mazlíčky...a nejen, že jste běhali, proložili jste to dalšími aktivitami (což je dobře!), takže jsme s Vámi mohli nakouknout do posilovny, procházkovat na tůrách s Vašimi nejbližšími, navštívit hodiny h.e.a.t.u , zacvičit si pilates, zajezdit si na kole a já nevím co ještě. Opravdu jste byli všichni velkou inspirací a motivací! Kolikrát se mi nechtělo, ale pokaždé na mě vykouklo od někoho dalšího z Vás naše #behamesmialmou a věděla jsem, že to prostě musím dát! Moc Vám děkuju, byli jste mým úžasným hnacím motorem, opravdu!

Vybrat jednoho jediného, kdo vyhraje, se pro mě stalo naprosto nemožnou volbou. Opravdu jsem se nad tím trápila. Do finále se dostali všichni, kdo splnili počet 20 (pohybových aktivit) a někteří tu dvacítku dokonce přesáhli. Tohle číslo se pro mě nakonec stalo jediným kritériem pro vítězství. Nehodnotím žádné výkony, žádnou rychlost a tak dále. Každý z Vás měl jinou startovní čáru, jsou mezi námi úplní začátečníci (teď už ne, teď už jste pokročilí :)), ale také pravidelní sportovci. Jediné, co jsme měli všichni společně dané, bylo těch 5 týdnů,  které jsme na splnění výzvy měli. Pevně doufám, že pro každého z Vás je osobním vítězstvím nejen to, že jste se dostali až na konec, ale i to vědomí, že jste se snažili, že jste makali, že jste třeba vyzkoušeli něco nového, že jste se posunuli dál, než tomu bylo do té doby, že jste začali sportovat pravidelně, zlepšili si čas, prodloužili vzdálenost, že jste třeba na chvíli cítili ten pocit euforie a štěstí, který následuje po každém sportovním výkonu. TO JE TA SKUTEČNÁ VÝHRA. Kdyby to šlo, odměnila bych opravdu každého z Vás, protože si to ZASLOUŽÍTE. Je ale jasné, že to nejde, co? :)  Proto jsem se nakonec rozhodla uchýlit k jedinému řešení, které se nabízelo.



Jelikož se výzvy zúčastnilo víc lidí, než jsem si myslela, že by bylo možné a protože opravdu nemálo z Vás se dostalo až do toho zdárného konce, tak nakonec nebudeme mít vítěze jednoho, ale rovnou tři :) Další dva z Vás dostanou malý balíček na mlsání a rovnou říkám, že nemáme žádné druhé a třetí místo :-D Jsou to prostě dvě druhá místa, to má logiku, že jo! Néé, sranda :) Oba balíčky obsahují stejné dobroty, takže tak :)

Všichni měli stejné šance, všichni měli stejné množství času a stejný počet dní na to, aby tu podmínku 20ti aktivit po dobu 30 min splnili. Zbytek nechávám na štěstí a osudu a pro tři z Vás bude mít šťastnou ruku můj šestiletý syn, který s velkou (ne, přímo s obrovskou radostí!!!) losoval výherce.

Tak jdeme na jména :)

Dva balíčky obsahující úžasné arašídové máslo s příchutí slaný karamel od Delicious Fit Food by Silvie, Quest, Bar, Quest Hero, Bcaa Prom-in, Whey Protein SciTec a proteinovou cookie od Muscletech

získávají

MARTINA1976VYZVA


a

LUCIEJAMECNA



A s velkým potěšením oznamuji, že celkovým vítězem, který obdrží nejen balík, jež jste už několikrát viděli, ale také možnost výběru 4 jakýchkoliv másel od Delicious Fit Food By Silvie,

se stává

!!! PACICKA.M !!!

Všechny jste byly úžasné holky!



Všem výhercům ze srdce gratuluji, doufám, že jste si celou výzvu užili alespoň z poloviny tak, jako já (osobně jsem si ji díky Vám užila moc!) a pokud Vás těchto pár týdnů někam posunulo, či nastartovalo k tomu, abyste do svého života pravidelně zařadili jakýkoliv pohyb, pak celá akce splnila svůj účel.

Moc Vám všem děkuji, byli jste nejvíc nejúžasnější!!!!!

Vaše Jana



1 komentář:

  1. Janičko...mám velikánskou radost...z balíčku,ale hlavně z toho,že díky tobě jsem začala běhat a budu ti za to vděčná napořád ... poprvé jsem totiž vyběhla jen díky tvému článku na blogu...ty máš neuvěřitelný dar popsat tak krásně pocity,které máme...a výzva? Prostě to byl skvělý nápad a dalo se dohromady tolik super lidí a moc jsme si to užili...ale já se jen přesvědčila o jednom...běhání mě neskutečně baví a určitě to dnešním dnem nekončí...Děkuju moc nejen za výhru ale hlavně za podporu,kterou mi dáváš ❤ moc si toho vážím ☺

    OdpovědětVymazat